+45 5378 5755 info@tripsave.dk

Om os

Om os

Tripsave.com er en online hotel bookingportal. Uanset om du søger overnatning ved stranden, storbyferie eller en forretningsrejse – så kan du altid finde det perfekte overnatningssted til lave priser i vores enorme sortiment.

Vi er et dedikeret team placeret i København, der har skabt en bookingportal, der skal gøre det enklere, billigere og tryggere for danskerne at finde overnatnings muligheder i hele verden!

Tripsave har indgået aftaler med nogle af verdens største hotelgrossister, som gør, at vi har et af verdens største sortimenter af hotelværelser og private lejligheder. Vi har flere end 1 million hoteller og lejligheder. Det er med til, at vi kan tilbyde et gigantisk sortiment til nogle af de laveste priser på markedet.

Synes du det virker for billigt?

Vi er billige fordi vi ikke behøver en lige så stor procentsats på vores salg som andre bookingsider. En af grundene til dette er, at vi bruger færre penge på administration.

Bemærk venligst at vores priser er dynamiske, hvilket også betyder at prisen fra overnatningsstederne kan stige og falde med få minutters varsel.