+45 5378 5755 info@tripsave.dk

FAQ

Spørgsmål og svar:

 

Hvad er en pakkerejse? 

En pakkerejse er en kombination af mindst to af følgende ydelser:
 

– Transport
– Indkvartering
– Anden turistmæssig ydelse, der ikke er direkte knyttet til transport eller indkvartering, men som udgør en væsentlig del af pakkerejsen.
 

Herudover er det en betingelse, at de to elementer kan købes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges samlet, og at den samlede ydelse har en varighed på over 24 timer eller omfatter mindst en overnatning.

 

 

Hvor lang tid inden afrejse skal du være i lufthavnen?

Check-in åbner 2 timer inden afrejse og lukker igen 55 minutter inden afrejse. Vi anbefaler at man er i lufthavnen 2 timer inden afrejse – altså når check-in åbner. 

 

 

Hvor meget bagage må du medbringe?

Hos mange flyselskaber må man have 20 kg med som almindelig bagage + håndbagage. Det varierer dog fra flyselskab til flyselskab, så derfor anbefaler vi at man grundigt gennemgår reglerne for de enkelte selskaber inden man pakker kufferten. Husk at du kan komme i situationer hvor du skal rejse med flere forskellige selskaber, så derfor er det vigtigt at kontrollere alle dele af billetten. Hvis du har en rute der har mellemlandinger inkluderet, kan du altså stå i en situation hvor du på den første del af ruten må have 20kg med, men på næste del må du kun have 15 kg med.

 

Hvordan kommer man fra lufthavnen til sit hotel?

Når du bestiller en pakkerejse hos TripSave, kan du tilkøbe transfer således at du ikke skal tænke på transporten mellem lufthavn og hotel. Denne service er ikke inkluderet i rejsen medmindre andet er angivet. Transfer kan nemt tilføjes når du har valgt dit fly samt hotel.

 

Indrejseformular?

De fleste lande udenfor EU, kræver at man udfylder en indrejseformular for at komme ind i landet. Denne formular bliver udleveret til udfyldelse ombord på flyet. Formularen afleveres derefter i tolden i lufthavnen. Hvis du blot skal mellemlande i landet skal du huske at fortælle dette til personalet ombord på flyet. De har måske en anden formular du skal udfylde i det tilfælde.   

 

Internationalt kørekort?

I nogle lande er det påkrævet at man har et internationalt kørekort hvis man skal køre bil. Husk at undersøge reglerne omkring dette i god tid inden din rejse. Skal du bruge et internationalt kørekort, skal du henvende dig i Borgerservice i den kommune du bor i. 

 

Kan man tilkøbe billeje når man benytter TripSave?

Nej. Vi tilbyder udelukkende transfers i samarbejde med Hotelbeds. Verdens største leverandør til rejsebureauer. 

 

 

Kan man tilkøbe forsikringer når man benytter TripSave?

Hos TripSave går vi meget op i at kunden har mulighed for at forsikre sin rejse. Vi har derfor valgt at udbyde nogle af de bedste rejseforsikringer på markedet. Forsikringen kan nemt tilføjes til din ordre. Se meget mere under fanen forsikring.

 

Lokale lufthavnsafgifter?

TripSave gør opmærksom på at der i visse lufthavne skal betales en afrejseskat. Beløbet til betaling varierer alt efter hvilken lufthavn det er. Afgiften skal altid betales i lufthavnen, og skal stort set altid betales i kontanter. Husk at undersøge de lokale regler for de lufthavne du skal igennem. 

 

Toldbestemmelser?

Nogle lande har særlige regler om hvad det er tilladt at medbringe ind i landet. Husk at undersøge reglerne for det enkelte land for at undgår problemer – eksempelvis er de i Australien er meget strikse med dette og de kan finde på at udstede en bøde på stedet.

 

Udenrigsministeriets rejsevejledninger?

TripSave følger naturligvis de gældende rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet. Læs mere om deres vejledninger her

 

Ændring/bekræftelse af flybillet?

Venligst kontroller din flyrejse inden afgang, da det er vigtigt at du er opdateret på din flyrejse, da luftfartsselskaberne evt. kan ændre flyafgange, tidspunkter og datoer. Vi anbefaler at du tjekker din booking senest 72 timer før din rejse. Dette gælder for alle afgange, også hjemrejser. Det er kundens eget ansvar at kontrollere om der er sket ændringer op til flyrejsen.