Ofte stillede spørgsmål

TripSave er et online bookingportal og vi har derfor ingen fysiske butikker. Du booker nemt og bekvemt på vores hjemmeside. Vi gør os umage for at optimere brugeroplevelsen på tripsave.com, så den er enkel og nem for dig at bruge. Du kan selvfølgelig altid ringe til os på +45 53 785 755 mandag til fredag mellem kl.10.00 – kl.16.00, og få hjælp og vejledning.

Du modtager en bookingbekræftelse samt voucher til hotellet, når du har bekræftet din bestilling.

Hvis du efter at have booket et hotelværelse, ikke har modtaget en bookingbekræftelse indenfor 12 timer, så tjek først og fremmest ”uønsket post” i din e-mail indbakke. Hvis den ikke ligger der, bedes du kontakte os på tlf.: (+45) 53 785 755 eller pr. e-mail på kundeservice@tripsave.dk.

Når du booker et ophold gennem TripSave.com, kan du efterfølgende tilkøbe transfer, således at du ikke skal tænke på transporten mellem lufthavn og hotel.

Ønsker du et konkurrencedygtigt tilbud, så udfyld venligst formularen her:

Sker der noget imens du nyder dit ophold, hvor du har brug for hjælp til problemer, du ikke selv kan løse, og hotellets ansatte ikke er i stand til at løse eventuelle fejl og mangler, kontakt os da straks på telefon +45 53 785 755 , eller send en mail til kundeservice@tipsave.dk. I din bookingbekræftelse kan du finde vores telefonnummer til nødsituationer.

Vi har indgået aftale med Attraction World, som har oplevelser/udflugter på stort set alle destinationer. Disse er med engelsktalende guider, medmindre andet er angivet.

Ønsker du et konkurrencedygtigt tilbud, så udfyld venligst formularen her:

Desværre ikke, da hovedparten af vores værelser er ikke refunder-bare, derfor den billige pris.