+45 5378 5755 info@tripsave.dk

Om os

Vores brugervenlige hjemmeside giver dig mulighed for at skræddersy færdigpakkede rejser, lige efter dine behov. Uanset om du vil have en billig familieferie med all inclusive, en romantisk storbyferie eller bare ønsker en af vores mange last minute rejser, så har vi et kæmpe udvalg af billige hoteller og flybilletter som du kan sammensætte til den perfekte oplevelse for dig og din familie. 

Vi har nogle af markedets billigste rejser, om det er budget eller ren luksus. Her får du en pakkerejse der passer til ethvert budget og smag – lige fra 5-stjernede luksushoteller til 2-stjernede lejligheder med selvforplejning. Vores mål er at tilbyde en 5-stjernet ferie til 3-stjernede priser. 

Vi er de nye eksperter I lowcost-pakkerejser. Vi arbejder målrettet på at finde den højeste kvalitet inden for indkvartering og flyselskaber til det bedste tilbud. Vi ved, hvornår og hvordan du skal bestille for at få den bedste pris. Fleksibilitet med et af markedets største udvalg, så du kan skræddersy din pakkerejse som du vil.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi kan give alle danskere mulighed for at sammensætte deres egen pakkerejse til en lav pris. TripSave giver også den mulighed til at søge med fleksible datoer til alle vores destinationer.

Medlem af Rejsegarantifonden (nr.2769), samt Dansk Rejsebureau Forening

Bestil med fuld sikkerhed gennem Tripsave. Du kan tage det helt med ro, når du rejser med os. Du kan som kunde hos Tripsave bestille i sikker forvisning om, at vi har en fuld økonomisk beskyttelses aftale som er påkrævet i henhold til den danske rejse-lovgivning. Vi er etableret i Danmark og opretholder de krav der er til rejseselskaber om finansiel beskyttelse som Rejsegarantifonden kræver. 

Kontakt Tripsave

Salgsafdeling:

Ved salg og forespørgsler

Tlf. 53 785 755

info@tripsave.dk

Mandag  15.00 – 20.00

Tirsdag  15.00 – 20.00

Onsdag  15.00 – 20.00

Torsdag  15.00 – 20.00

Fredag  15.00 – 20.00

Lørdag  10.00 – 15.00

Søndag  10.00 – 15.00

Grupperejser:

Ved forespørgsel på grupperejser til mere end 9 personer. 

Send mail til wayne@tripsave.dk